OVER MIJZELF

Ik ben Monique Feldmann, geboren in 1973. Ik heb 20 jaar ervaring binnen de specialistische ggz waar ik onder andere van 2002 t/m 2016 heb gewerkt als sociaal psychiatrisch verpleegkundige. Binnen dit werk heb ik als behandelaar met verschillende type problemen gewerkt waaronder angstklachten, depressieve klachten en persoonlijkheidsproblematiek. Sinds 2011 heb ik naast deze werkzaamheden mijn eigen praktijk opgebouwd voor psychosynthese, psychologische begeleiding en therapie omdat ik steeds meer behoefte kreeg om mijn eigen vorm en stijl neer te zetten binnen mijn werken. Sinds begin 2017 ben ik volledig werkzaam in mijn praktijk aan huis. De naam Metta komt uit het boeddhisme en betekent onder andere liefdevolle vriendelijkheid voor elk wezen.

De meerdere aspecten van het leven hebben mij altijd geïnteresseerd en ik ga ervan uit dat er meer is tussen hemel en aarde dan dat wij kunnen zien. Vanuit de behoefte me zelf steeds te blijven verdiepen, heb ik diverse opleidingen en cursussen gevolgd, waaronder de zesjarige beroepsopleiding psychosynthese.

Door verschillende levenslessen heb ik een steeds sterker wordend vertrouwen ontwikkeld, een bepaald ‘weten’ dat er altijd een weg te vinden is, hoe lastig soms ook te zien. Contact met dit vertrouwen maakt me open, optimistisch en warm.

Ik wil je op ontspannen wijze helpen om de lagen, die je afhouden van wie je bent en wat je echt wilt, naar voren te brengen. Je helpen patronen, die belemmerend zijn en niet meer nodig, los te laten waardoor je weer in je oorspronkelijke kracht kan komen.

Hierbij vragen wij toestemming voor het plaatsen van analytische cookies van Google Analytics. Wij gebruiken geen overige cookies.